Nattstad

Nattstad - Simon Häggström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Simon Häggström
DIMENSIONERA
12,35 MB
FILNAMN
Nattstad.pdf
ISBN
1525358892993

BESKRIVNING

Kriminalinspektör Simon Häggströms debutbok Skuggans lag slog ned i debatten som en blixt. Den självbiografiska boken visade på ett hårt och realistiskt vis upp flera av samhällets skuggsidor och gjorde upp med myten om den lyckliga horan. Nattstad är den fristående uppföljaren och precis som sin föregångare innehåller den starka berättelser som chockerar och berör. Här får vi möta den aktiva människohandlaren Andrei som sålt kvinnor i Sverige, den unga flickan Lydia som ensam försöker överleva på Stockholms gator och den modiga Jasmina som hjälper Simon och hans kollegor i jakten på en pedofil. Simon berättar om en ljusskygg värld som de flesta av oss inte ens kan föreställa oss i våra vildaste fantasier. Boken inkluderar även ett unikt fotomaterial ur författarens eget arkiv.

i min blogg skriver jag allt mellan himmel och jord. luta er tillbaka så får ni en liten inblick i mitt liv! Skaffa en nattborgmästare.

Här får vi möta den aktiva människohandlaren Andrei som sålt kvinnor i Sverige, den unga flickan Lydia som ensam försöker överleva på Stockholms gator och den modiga Jasmina som hjälper Simon och hans kollegor i jakten på en pedofil. Nattstad är råare, kargare och mindre sammanhållen än Skuggans Lag, men jag känner också att den ligger närmare Simon än den förra. Vi får höra mer av hur han själv resonerar och känner och mindre av de stagade berättelserna, vilket jag uppskattar. Jag hittade mitt presentkort på 250 kr från Boozt som jag promenerade ihop med appen Stepler (Boozt finns dock ej kvar).

RELATERADE BÖKOR