Lilla svampboken

Lilla svampboken - Pelle Holmberg, Hans Marklund | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pelle Holmberg, Hans Marklund
DIMENSIONERA
3,66 MB
FILNAMN
Lilla svampboken.pdf
ISBN
2863589123916

BESKRIVNING

Lilla svampboken är en mindre fickversion av standardverket Nya svampboken. Liten och behändig innehåller den ändå det mesta som svampplockaren behöver veta ute i skogen. Totalt presenteras ett femtiotal av de viktigaste matsvamparna och deras förväxlingssvampar. Fotografierna visar svampen i sin naturliga miljö men också i form av uppläggningsbilder där varje art visas ur flera vinklar och i genomskärning. Det unika symbolsystemet som utgår från förväxlingsrisken är det detsamma som i Nya svampboken.I denna reviderade upplaga har boken fått en helt ny formgivning, texterna noggrant uppdaterats och byggts ut och symbolsystemet förenklats.Sammantaget blir det den perfekta följeslagaren ute i svampskogen!

Den må vara just liten - så behändig att ha med sig i svampkorgen - men besvarar i textform alla tänkbara frågor om att plocka svamp. Det finns en liten guide till var och en av de 50+ matsvamparna. Lilla svampboken.

Liten och behändig innehåller den ändå det mesta som svampplockaren behöver veta ute i skogen. Lilla svampboken är en fickversion av den gedigna och mycket uppskattade Nya svampboken, som utkom 1996 och som redan har blivit det nya standardverket för alla matsvampsplockare. Texterna är kortare, svampurvalet är mindre, bilderna är färre men i stort desamma som i Nya svampboken. Lilla svampboken.

RELATERADE BÖKOR