Det sönderslagna örat

Det sönderslagna örat - Hergé | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hergé
DIMENSIONERA
11,18 MB
FILNAMN
Det sönderslagna örat.pdf
ISBN
1075891642150

BESKRIVNING

 Tintin och Milou reser till Sydamerika i jakten på ett föremål som stulits från Etnografiska museet - en mystisk fetisch med ett sönderslaget öra, som dessutom flera andra personer är ute efter. De träffar på Arumbayastammen och hamnar mitt i revolutionernas San Theodoros, där den dynamiske general Alcazar regerar och där Tintin verkligen får det hett om öronen! Inspirerad av verkliga händelser och personer har Hergé här hittat på ett land och skapat en riktig fantasihistoria.I de fem föregående äventyren har Tintin alltid varit på resande fot. I denna berättelse får läsaren för första gången se Tintin och Milou i sin hemstad och i hans bostad. Vi får till och med veta att Tintin bor på Rue du Labrador 26.Det sönderslagna örat publicerades ursprungligen som följetong i Le Petit Vingtième 1935-37, då i svartvitt, men år 1943 redigerades serien om från 128 svartvita sidor med tre bildrader till 62 färglagda sidor med fyra bildrader.Tintins äventyr skapades av den belgiske serietecknaren Hergé (pseudonym för Georges Remi), som levde 1907-1983. Allt som allt blev det 23 äventyr som tog Tintin och hans vänner över hela jordklotet.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Bilen i äventyret "Det sönderslagna örat" är en Rosengart LR2 med bakluckesäte från 1929 som vännen Pablo har skaffat fram och som nu Tintin använder för att fly från fängelset i Las Dopicos , där han spärrats in på order av general Alcazar.

Den första versionen av Det sönderslagna örat som seriealbum utkom 1937, efter att serien publicerats 5 december 1935-25 februari 1937. Det sönderslagna örat. Prova Storytel Det sönderslagna örat.

RELATERADE BÖKOR