Parsifal direktivet

Parsifal direktivet - Kaj Karlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kaj Karlsson
DIMENSIONERA
7,61 MB
FILNAMN
Parsifal direktivet.pdf
ISBN
5534656335676

BESKRIVNING

Red Team är en hemlig grupp specialister som arbetar på uppdrag av den svenska militära säkerhetstjänsten. Under ett säkerhetstest av Ringhals kärnkraftverk upptäcker de ett förberett sabotage och kort därefter utsätts gruppen för ett attentat.Vem kan de lita på? Och varför drabbas vatten- och elförsörjning runt om i Europa av driftstörningar?Under ledning av kustjägarofficeren och operatören Gustav Sterner måste Red Team ta upp jakten för att stoppa en konspiration som hotar att förändra Europa för alltid.Parsifal Direktivet är den andra boken av Kaj Karlsson och en fristående fortsättning på succédebuten Operation Nordvind om ett terrorattentat i Sverige.

Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Gustav Sterner: 2 Översättare: Mer info om ljudboken: Parsifal är ett tyskt musikdrama (Bühnenweihfestspiel - sv. scenvigningsfestspel) i tre akter av Richard Wagner med librettot av kompositören som anknyter till Parsifal-legenden.

Köp Parsifal Direktivet av Kaj Karlsson på Bokus.com. Parsifal Direktivet av Kaj Karlsson får mig att tänka på Jan Guillous böcker om Hamilton. Det är samma driv, samma tuffingar, samma tankar om vad som skulle hända om... Pris: 198 kr.

RELATERADE BÖKOR