Dödergök

Dödergök - Katarina Wennstam | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Wennstam
DIMENSIONERA
8,99 MB
FILNAMN
Dödergök.pdf
ISBN
6770044495657

BESKRIVNING

I ett stillsamt radhusområde strax söder om Stockholm finner Maria Allende drömhuset för sin lilla familj. Tobias och Maria har länge letat efter hus med trädgård för tvååriga Alma att leka i, och det perfekta huset till överkomligt pris har inte varit lätt att hitta. Men den sköra tillvaron i den nya bostaden sätts i gungning när den fasansfulla sanningen om husets tidigare ägare blir känd. Med Dödergök har Katarina Wennstam skapat en spänningsroman om brott som i regel går strafflösa och återigen avslöjar hon några av det svenska samhällets allra djupaste fördomar.

from Atljé Norrgården/Ostbiten. 2 370 88 88 projects.

I kursmaterialet ingick (om jag inte minns fel) beskrivning till Dödergöks Grundmönster för tvåändsstickad vante. Jag köpte underbart garn från gårdens getter som jag planerade att sticka ett par av.

RELATERADE BÖKOR