Springa med vingar

Springa med vingar - Dekius Lack | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dekius Lack
DIMENSIONERA
7,7 MB
FILNAMN
Springa med vingar.pdf
ISBN
1383447128888

BESKRIVNING

"Jag har just läst årets mest spännande bok - åtminstone ur löparsynpunkt - och det är en roman!" Ove Haugen, Göteborgs-Posten"En välskriven roman om livslång vänskap. Lack har tidigare visat att han verkligen kan berätta en historia och han bevisar detta ännu en gång!" Anders Palm, BTJ"En rakt igenom underhållande bok om man någon gång tjusats av löpning" Roger Bengtsson, Ung Tro "Sträckläste med stor fascination. Nästan 300 sidor om löpning från Lund till Aten på 80 dagar, nördig, kul och wow!" BG Nilensjö, Tidningen SpringHaruki Murakamis Vad jag pratar om när jag pratar om löpning, Dean Karnazes Ultramarathon Man och Christopher McDougalls Born to run är alla spännande böcker om fantastiska och fanatiska löpprojekt. Nu kommer en svensk roman i samma anda. Fyra vänner bestämmer sig för att springa sträckan Lund-Aten på 80 dagar.Det finns fullständigt vansinniga projekt och sedan finns det förstås ännu galnare projekt. Som att springa 270 mil ner till Grekland bara för att ställa sig på startlinjen till Athens Authentic Marathon.Det här inte bara en spännande roman, det är också en intressant genomgång av vad som händer med kroppen när man tänjer på gränserna för vad som är fysiskt möjligt. Boken fungerar även som en guide- och inspirationsbok om långlöpning. Inte bara för den som springer halvmaraton, maraton och ultramaraton, utan även för den som funderar på ett multiultramaraton.

Beräknad leveranstid: 4-8 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg. Totalbetyg 4,1 / 5 ... Springa med vingar (Danskt band, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Springa med vingar Dekius Lack (E-bok) Tipsa en vän 79 kr Antal.

Köp boken Springa med vingar av Dekius Lack (ISBN 9789171370228) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR