Springa med vingar

Springa med vingar - Dekius Lack | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dekius Lack
DIMENSIONERA
10,92 MB
FILNAMN
Springa med vingar.pdf
ISBN
2797716042202

BESKRIVNING

"Jag har just läst årets mest spännande bok - åtminstone ur löparsynpunkt - och det är en roman!" Ove Haugen, Göteborgs-Posten"En välskriven roman om livslång vänskap. Lack har tidigare visat att han verkligen kan berätta en historia och han bevisar detta ännu en gång!" Anders Palm, BTJ"En rakt igenom underhållande bok om man någon gång tjusats av löpning" Roger Bengtsson, Ung Tro "Sträckläste med stor fascination. Nästan 300 sidor om löpning från Lund till Aten på 80 dagar, nördig, kul och wow!" BG Nilensjö, Tidningen SpringHaruki Murakamis Vad jag pratar om när jag pratar om löpning, Dean Karnazes Ultramarathon Man och Christopher McDougalls Born to run är alla spännande böcker om fantastiska och fanatiska löpprojekt. Nu kommer en svensk roman i samma anda. Fyra vänner bestämmer sig för att springa sträckan Lund-Aten på 80 dagar.Det finns fullständigt vansinniga projekt och sedan finns det förstås ännu galnare projekt. Som att springa 270 mil ner till Grekland bara för att ställa sig på startlinjen till Athens Authentic Marathon.Det här inte bara en spännande roman, det är också en intressant genomgång av vad som händer med kroppen när man tänjer på gränserna för vad som är fysiskt möjligt. Boken fungerar även som en guide- och inspirationsbok om långlöpning. Inte bara för den som springer halvmaraton, maraton och ultramaraton, utan även för den som funderar på ett multiultramaraton.

Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar. Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner ... Pris: 142 kr.

Lack har tidigare visat att han verkligen kan berätta en historia och han bevisar detta ännu en gång! Anders Palm, BTJEn rakt igenom underhållande bok om man någon gång tjusats av ... Springa med vingar - ny roman av Dekius Lack Mattias Gordon. Loading ...

RELATERADE BÖKOR