Pedagogiskt ledarskap och pedagogisk ledning

Pedagogiskt ledarskap och pedagogisk ledning - Lars Svedberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Svedberg
DIMENSIONERA
12,78 MB
FILNAMN
Pedagogiskt ledarskap och pedagogisk ledning.pdf
ISBN
9084910649123

BESKRIVNING

Många texter har genom åren skrivits om det gäckande pedagogiska ledarskapet, men ofta på en övergripande och idealistisk nivå. Det har saknats mer professionsorienterade texter om skolledarens verktygslåda. Detta är en metodbok för skolledare som ger en översikt och en karta över olika tillvägagångssätt i vardagens karusell. Den handlar om rektorns will and skill, dvs. det som gör skillnad. En ambition är att återinföra pedagogiken i pedagogiskt ledarskap. Boken bidrar därför till en vetenskapligt och erfarenhetsmässigt grundad förståelse av pedagogiskt ledarskap och hur det kan praktiseras. ?Pedagogiskt ledarskap och pedagogisk ledning – teori och praktik vänder sig till rektorer och skolchefer liksom alla andra som är intresserade av pedagogiskt ledarskap och dess praktik. I denna andra, reviderade upplaga har flera nya kapitel tillkommit. 

Många texter har genom åren skrivits om det gäckande pedagogiska ledarskapet, men ofta på en övergripande och idealistisk nivå. Det har saknats mer ... Pedagogiskt ledarskap och pedagogisk ledning - teori och praktik vänder sig till rektorer och skolchefer liksom alla andra som är intresserade av pedagogiskt ledarskap och dess praktik.

En kunskapsöversikt. Kommunförbundet Skåne.

RELATERADE BÖKOR