Origami: djur

Origami: djur - Benjamin John Coleman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Benjamin John Coleman
DIMENSIONERA
6,5 MB
FILNAMN
Origami: djur.pdf
ISBN
3145275891616

BESKRIVNING

Beskrivningar och material som räcker till hundratals djur.Det här är ett kompakt origamikit som är lätt att ta med och innehåller allt du behöver för att vika hundratals tranor, flamingor, sjölejon, drakar och dinosaurier.Här finns steg för steg-beskrivningar till vart och ett av de olika djuren. Det finns också ett stort urval av vackra origamipapper. Papperen är lätta att ta loss och är inte perforerade, så du slipper fula kanter på dina djurfigurer. Origami är en rolig aktivitet där alla kan vara med. Passar perfekt som pyssel tillsammans med barnen

Man tror knappt det är sant när man ser deras resultat av papper. Jag har nu börjat på… Origami Djur.

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Origami djur är en tjock,formstabil och slitstark tapet av typ non-woven (200g/m2). Dessa tapeter kallas även Easy-Up då man rollar lim på väggen och sätter upp tapeterna vilket är betydligt enklare att sätta än de klassiska tapeterna när du rollar lim på själva tapeten. Contents0.1 display1 Det finns några origami djur som ser helt söta ut: som den här noshörningen!2 Röd häst: Gör intressant origami dekoration2.1 Här är en björn: ett riktigt mästerverk!2.2 Andra intressanta origami djur: en cool hund 🙂 display Lilla och stora barn visar intresse för djur.

RELATERADE BÖKOR