Warszawa : pansar i upproret - augusti-oktober 1944 - enheter och operationer

Warszawa : pansar i upproret - augusti-oktober 1944 - enheter och operationer - Janusz Ledwoch | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Janusz Ledwoch
DIMENSIONERA
6,77 MB
FILNAMN
Warszawa : pansar i upproret - augusti-oktober 1944 - enheter och operationer.pdf
ISBN
6156441266189

BESKRIVNING

Striderna i Warszawa augusti 1944- oktober 1944, under Upproret i Warszawa är välkända och ofta beskrivna i litteraturen. Däremot har det sällan skrivits om deltagandet av pansar i dessa strider. Få känner till att båda sidor använde sig av pansar, med blandad framgång, under striderna. Författaren har via i första hand polska arkiv lyckats ta fram kompletta uppgifter om all de förband som använde sig av stridsvagnar och stridsfordon under Upproret i Warszawa 1944. Detta är en unik bok då ämnet aldrig tidigare redovisats på detta detaljerade sätt. Boken är rikt illustrerad med över 150 foton och mer än 40 färgprofiler.

Inbunden, 2011. Skickas inom 10-15 vardagar.

Få känner till att båda sidor använde sig av pansar, med blandad framgång, under striderna. Författar... Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom warszawa Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR