Rivstart B2+C1 Textbok inkl ljudfiler

Rivstart B2+C1 Textbok inkl ljudfiler - Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm
DIMENSIONERA
12,45 MB
FILNAMN
Rivstart B2+C1 Textbok inkl ljudfiler.pdf
ISBN
7540180159272

BESKRIVNING

Med humor och allvar visar Rivstart den snabbaste vägen till språket. Rivstart består av textbok, övningsbok och lärarhandledning. Lärandet går snabbt framåt med tydlig struktur och med snabba repetitioner. Teman i kapitlen och den grammatiska progressionen bygger på nivåbeskrivningarna i Europarådets nivåskala (GERS) och går igenom nivåerna A1C1. Övningsböckerna med grammatikövningar vävs in i textboken genom hänvisningar. Rivstart passar även bra för studier på egen hand eftersom pedagogiken och arbetet med textbok och övningsbok är lätt att förstå.Ta språket ytterligare en nivåRivstart B2+C1 består av skönlitteratur av svenska författare, dialoger, tidningsartiklar och facktexter av olika längd och svårighetsgrad. Både formellt och vardagligt språk tas upp och eleverna förfinar sina kunskaper inför högre studier. Rivstart B2+C1 är perfekt för den som vill arbeta eller studera vidare i Sverige.LärarhandledningHär finns tips för undervisning, kopieringsunderlag och tester där eleven själv kan se sin språkutveckling. Du hittar också manus till hörövningar. Lärarhandledningen är webbaserad. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.Kostnadsfritt extramaterialRivstart fortsätter på webben! Här finns extramaterial som övningar, ordlistor, ordkort för ordträning, verblista ljudfiler och mycket mer som passar extra bra för elever som studerar på egen hand eller för grupper med varierande kunskapsnivåer.

Rivstart B2+/C1 utkommer HT 2016 För studievana och självstudier Rivstart tar upp många varierade texttyper och övningar. ...

Med humor och allvar visar Rivstart den snabbaste vägen till språket. Rivstart består av textbok, övningsbok och ... Rivstart A1+A2 Textbok, 2:a uppl inkl ljudfiler.

RELATERADE BÖKOR