Spånga : en återblick

Spånga : en återblick - Henry Aspeqvist, Jocke Arfvidsson, Carin Ljung, Britta Peterson, Ann-Katrin Åslund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henry Aspeqvist, Jocke Arfvidsson, Carin Ljung, Britta Peterson, Ann-Katrin Åslund
DIMENSIONERA
11,67 MB
FILNAMN
Spånga : en återblick.pdf
ISBN
2415640753652

BESKRIVNING

Spånga – en återblick. Spånga Fornminnes- och Hembygdsgille skildrar på ett lättillgängligt sätt Spångas historia och utveckling, från dess ursprung fram till en tid som ligger oss ganska nära.Texten kompletteras med många bilder om hur det såg ut och om vad som hände, de flesta från en svunnen tid. Innehållet grundar sig på vetenskapliga arbeten, ny forskning och personliga minnen från äldre Spångabor.

Texten kompletteras med många bilder om hur det såg ut och om vad som hände, de flesta från en svunnen tid. Innehållet grundar sig på vetenskapliga arbeten, ny forskning och personliga ... • Boken heter "Spånga en återblick".

I form av rostade delar, sönderslagna neonskyltar, förmultnade fasader eller över­växta husgrunder kan vi beskåda... Bombkrigets historia är en berättelse om mänsklig ondska, men också om hjältemod och gripande människoöden. Offren fanns i det gasbombade Marocko 1926, i eldstormens Hamburg 1943, i Hanoi 1972 eller i det likaså gasattackerade Halabja 1988.

RELATERADE BÖKOR