Järnänglar

Järnänglar - Martin Österdahl | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Österdahl
DIMENSIONERA
7,40 MB
FILNAMN
Järnänglar.pdf
ISBN
5602133661611

BESKRIVNING

Tredje delen om Max Anger, en spänningsroman på hög internationell nivå. Den 11 september 2001 flyger två flygplan in i World Trade Center. En vecka tidigare kastar sig en UD-anställd man från en balkong på ett lyxhotell i Jerusalem. Händelsen kan få konsekvenser för Sverige och Max Anger får i uppdrag att utreda mannens död. I jakten på sanningen kommer Max ett hemligt svenskt brödraskap på spåren, med kopplingar till starka utländska krafter. När han utmanar dem vänds allt emot honom och han anklagas för att själv ligga bakom det dödsfall han utreder. Medan han försöker rädda sig själv tickar klockan obönhörligt ner mot den stora katastrofen. Den döde mannen i Jerusalem var bara startskottet.

Den 11 september 2001 flyger två flygplan in i World Trade Center. En vecka tidigare kastar sig en UD-anställd man från en balkong på ett lyxhotell i Jerusalem.

År 2016 debuterade han med spänningsromanen Be inte om nåd som togs emot väl av läsare och kritiker. Han bor med fru och tre barn i Nacka. Järnänglar Martin Österdahl Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar.

RELATERADE BÖKOR