Vampyrstickning : sticka med inspiration från Twilight, True Blood och Vamp

Vampyrstickning : sticka med inspiration från Twilight, True Blood och Vamp - Genevieve Miller | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Genevieve Miller
DIMENSIONERA
5,16 MB
FILNAMN
Vampyrstickning : sticka med inspiration från Twilight, True Blood och Vamp.pdf
ISBN
4361019525923

BESKRIVNING

Låt dig förtrollas av roliga och blodiga mönster med inspiration från de odödliga varelserna vi älskar att frukta. Om du gillar Twilight, True Blood eller Vampire Diaries är denna samling med 28 fantasifulla och härliga stickprojekt absolut något för dig. Byt skepnad med en varulvsmössa och släpp fram ditt sanna jag Håll kalla vampyrhänder varma med härliga vantar Dölj dina favoritdrycker i små värmare för blodflaskorDet spelar ingen roll om du hör hemma i Transsylvanien eller Hollywood, med plaggen från den här boken håller du dig både varm och snygg.GENEVIEVE MILLER fick inspiration att designa egna stickmönster när hon hade läst Twilight-böckerna. Hon har tre barn och är lyckligt gift med en man som inte har något emot att huset är belamrat med stickor, garn och vampyraccessoarer. Miller bor i Pasadena, Kalifornien.

122 kr Ginza: True blood / Complete collection. 399 kr Ginza.

122. Mönstersticka i färg : mössor och vantar med naturmotiv av Susan Anderson-Freed (14 röster ... sticka med inspiration från Twilight, True blood och Vampire diaries av Genevieve Miller ( Bok ) 2011, Svenska, För vuxna Ämne: Handarbete, Stickning, Låt dig förtrollas av roliga och blodiga mönster med inspiration från de odödliga varelserna vi älskar att frukta.

RELATERADE BÖKOR