Knopar steg för steg

Knopar steg för steg - Des Pawson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Des Pawson
DIMENSIONERA
10,34 MB
FILNAMN
Knopar steg för steg.pdf
ISBN
2437869175722

BESKRIVNING

Lär dig knyta över 100 knopar med hjälp av enkla och tydliga steg-för-steg-instruktioner och foton. Här finns knopar för alla tillfällen och användningsområden: i hushållet och i trädgården, vid segling, fiske, camping och klättring. I Knopar steg för steg får också lära dig hur du väljer, använder och förvarar dina rep och tillhörande utrustning på bästa sätt. Med boken följer ett snöre, så att du kan öva på knoparna. Boken är liten och behändig, enkel att ta med sig på campingresan eller i båten.

Med enkla och tydliga instruktioner och foton får du lära dig att slå och använda över 100 knopar. Knoparna i boken är noga utvalda för att passa i så många olika situationer som möjligt. I båten, hemmet och trädgården är de oumbärliga.

Boken visar steg för steg, med serier av fotografier, hur man slår de viktigaste knoparna och berättar hur man använder dem i olika praktiska sammanhang. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom Knopar : steg för steg Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR