Hus i Arvika

Hus i Arvika - Jessica Stuart-Beck, Jan Sandström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jessica Stuart-Beck, Jan Sandström
DIMENSIONERA
9,75 MB
FILNAMN
Hus i Arvika.pdf
ISBN
7414919712109

BESKRIVNING

Nyutgåva av en omtyckt bok, illustrerad av Arvikakonstnären Jessica Stuart-Beck med text av Jan Sandström.Jessica Stuart-Beck är en uppskattad husporträttör kanske framför allt i sin hemstad Arvika. I boken finns femtiotvå av Jessicas bilder, ackompanjerat med Jan Sandströms texter om Arvika stad.Ur inledningen:Hus är mer än skal. Hus väcker känslor och fantasier. När Jessica målar och tankarna flyger, undrar hon ofta vad som utspelats inom dessa fyra väggar. Ett hus är som ett porträtt, så är också många mänskliga känslor inbäddade i det. Har man en gång fått upp ögonen för husens inneboende väsen har man aldrig tråkigt. Det gäller att bevara, men samtidigt förnya. Men hela tiden med varsam hand..

Tillgång tll en motorbåt som delas i överenskommelse med värden. Hus i Arvika mängd. Lägg i varukorg.

Här kan du samla alla dina kontorsinköp hos en och samma leverantör, så du får tid över till annat. I vårt sortiment ingår möbler, datorer, kopiatorer, skrivare, kontorsmaterial och givetvis servar vi allt vi säljer, så du som kund skall känna dig trygg med ditt köp. Kyrkogatan 42B, 671 31 Arvika.

RELATERADE BÖKOR