Meta : gädda, gös och abborre

Meta : gädda, gös och abborre - Fredrik Stjärnkvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Stjärnkvist
DIMENSIONERA
12,24 MB
FILNAMN
Meta : gädda, gös och abborre.pdf
ISBN
4718866535641

BESKRIVNING

Fredrik Stjärnkvist är välkänd fiskeskribent, copywriter och framgångsrik specimenfiskare, med bland annat svenskt rekord på sutare och gräskarp, samt sex gäddor över 15 kg från Lödde å. Under senare år har Fredrik hårdsatsat på gäddfisket, framförallt mete och jerkfiske. Han har översatt Niels Vestergaards böcker Regnbågsfiskets ABC (Settern, 2008) och Båten (Settern, 2007) från danska till svenska. 2009 debuterar Fredrik med två egna böcker, en om mete på gädda, gös och abborre samt en om spinnfiske på gädda.

Fiskar jag själv i båten brukar jag köra med 4 spön ute om det inte är för blåsigt, skulle det vara… Både abborrarna och gäddorna var med i matchen och det blev många fina abborrar i rejäl storlek som de på bilden ovan. Pappa Benny drog också abborre och gädda och en fin abborre på cirka 40 cm pryder bilden nedan.

Finns i lager. Köp Meta : gädda, gös och abborre av Fredrik Stjärnkvist på Bokus.com.

RELATERADE BÖKOR