Att älska ett spel som driver en till vansinne : 30 fantastiska golfhistorier

Att älska ett spel som driver en till vansinne : 30 fantastiska golfhistorier - Mårten Niléhn | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mårten Niléhn
DIMENSIONERA
10,75 MB
FILNAMN
Att älska ett spel som driver en till vansinne : 30 fantastiska golfhistorier.pdf
ISBN
2717349838492

BESKRIVNING

30 fantastiska golfhistorierGolfare är ett märkligt släkte. Hur kan det komma sig att vi älskar ett spel som oftast driver oss till komplett vansinne?Det kan storma och regna, svingen fungerar inte och vi blir allmänt deprimerade och ändå, trots att vi är sa erbarmligt usla, längtar vi alltid till nästa runda. Varför får vi aldrig nog?I 30 lika hejdlöst underhållande som träffsäkra kapitel fångar författaren Mårten Niléhn ett spel som ständigt driver gäck med oss: Karaktärerna, anekdoterna, historien, lögnerna... Detta är årets måsteläsning för alla golfintresserade, och kanske den roligaste och mest initierade golfbok som någonsin skrivits på svenska.Mårten Niléhn är en av landets vassaste skribenter och var under många år chefredaktör på Golf Digest. Nu för tiden, när han inte syns på sina favoritbanor Mölle och Svartinge, är han VD på contentbyraån Klintberg Niléhn.

Hagge Geigert, teaterdirektör, TV-personlighet, författare, samhälls- debattör- och golfspelare! Hagge började spela golf hösten 1964 och hoppas fortfarande på att en vacker dag lära sig spelet. Som alla sanna golfare hävdar Hagge att golf och sex är de enda saker man kan njuta av utan att vara särskilt ... Att älska ett spel som driver en till vansinne 30 fantastiska golfhistorier : samlade krönikor från Golf Diges ...

1 st aktie/spelrätt på fantastiska Svartinge Golf säljes pga flytt. Årsavgiften för 2013 är betald.

RELATERADE BÖKOR