Smycka dig

Smycka dig - Palla Másdóttir, Maria Löfstedt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Palla Másdóttir, Maria Löfstedt
DIMENSIONERA
3,28 MB
FILNAMN
Smycka dig.pdf
ISBN
2770054352321

BESKRIVNING

SMYCKA DIGav Palla Másdóttir och Maria LøfstedtAtt välja bland glittrande pärlor och stenar i vackra färger för att sedan designa ett personligt smycke är fantastiskt roligt. Inte undra på att smycketrenden har blivit så stark! Utbudet i butikerna har formligen exploderat, och nu hittar vi pärlor, kulor och stenar i alla färger och modeller i varenda hobbybutik.Frossa i allt det vackra och gör dina egna halsband, armband, ringar, mobilsmycken och nyckelringar. Alla material kan användas, från stenar och pärlor till fjädrar och träkulor. Från tunna silverkedjor till grova lädersnoddar. Att göra smycken är varken svårt eller tidskrävande. I SMYCKA DIG lär du dig de grundläggande teknikerna och får massor av inspiration.

Jag delar mitt intresse med min tonårsdotter så vi inspirerar varandra och gör smycken tillsammans. Min familj består av min man, vår son och två döttrar samt två hundar vi bor naturskönt på landet.

Kvist örhänge är handgjorda och tillverkade av nedfallna kvistar från skogen. Varje par är unika men alla bär på skogens lugnande, varma egenskaper. Smycka dig.

RELATERADE BÖKOR