På spåret : 2 500 frågor till hemmakupén

På spåret : 2 500 frågor till hemmakupén - Lena Lind Brynstedt | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Lind Brynstedt
DIMENSIONERA
6,54 MB
FILNAMN
På spåret : 2 500 frågor till hemmakupén.pdf
ISBN
4054912586041

BESKRIVNING

På spåret - 2 500 frågor för hemmakupén är både en bok och ett spel. Med boken följer en digital spelenhet där man genom knapptryckning kan avge sitt svar. Vid felaktigt svar anger spelenheten det rätta och är alltså helt enkelt en digital domare. Den håller också räkningen och visar hur många frågor var och en av två spelare har klarat. Självklart kan hur många som helst vara med och tävla, men då får man själv hålla koll på poängen. Även om detta är ett sällskapsspel går det precis lika bra att spela alldeles själv."På spåret" är ett av SVT:s i särklass mest populära och mest älskade program. Tillsammans med sin redaktion har programmets frågeredaktör Lena Lind speciellt för denna bok skrivit 2 500 frågor som ibland är lätta, oftast lagom svåra och emellanåt riktigt kluriga. Boken är indelad i sju frågekategorier: Sverige, Europa, Världen, Historia, Kultur och nöje, Sport samt Djur, Natur och Vetenskap. Den är illustrerad med över 250 bilder. Förordet är skrivet av de nya programledarna Kristian Luuk och Fredrik Lindström."Helt klart beroendeframkallande!" Bjäre Bokhandels blogg"Årets julklappstips!" minnareten.blogspot.com

E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. På spåret : 2 500 frågor till hemmakupén av Lena Lind Brynstedt Inbunden, Svenska, 2010-09-20 (64 röster) 249.

Med boken följer en digital spelenhet där man genom knapptryckning kan avge sitt ... Rec.ex. Jag älskar böcker.

RELATERADE BÖKOR