Den dräggiga draken : spännande ställen i Stockholm

Den dräggiga draken : spännande ställen i Stockholm - Svante Björkum | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Svante Björkum
DIMENSIONERA
11,93 MB
FILNAMN
Den dräggiga draken : spännande ställen i Stockholm.pdf
ISBN
8197125810068

BESKRIVNING

"Titelns dräggiga drake finns i Storkyrkan. Författaren berättar om den och ett antal andra platser i Stockholm med anknytning till spökrykten...Boken är användbar för den som söker något annat än de vanliga turistmålen, kanske i samband med en skolresa." Ann-Marie Karlsson/Btj"Varje historia avslutas med en faktadel...Historierna i boken är lättbegripligt och intresseväckande berättade." Lars Rask/Btj"Höstlovstips!...spännande historier kring föremål och byggnader i Stockholm som man så klart vill gå och titta på när man läst historierna. Även om boken riktar sig till barn mellan 6 och 12 så kommer många vuxna som har en bild av att historia är trist att uppskatta boken. För egen del eller för att få igång ett intresse hos barnen. Varför inte ta en sväng runt Stockholm på höstlovet?" Aktiva/Hem och skola mfl

Den dräggiga draken : spännande ställen i Stockholm av Svante Björkum. Det har hänt mycket i Stockholm, mer än du kan ana. Den dräggiga draken och andra hemska historier : spännande ställen i Stockholm / Svante Björkum Tid 1200 - 1900 Typ Litteraturtips.

Romanen Sanningen finns nu tillgänglig. Beställ på nätbokhandeln eller lättast på... Bäst till häst - utveckla dig och din häst genom tävlingspsykologi och mental träning bok .pdf Susanne Egemar Svante Björkum, är en svensk författare som har skrivit en rad stockholmsböcker, romaner, barnböcker mm.

RELATERADE BÖKOR