Himmelsblått : En tidsresa i Malmö

Himmelsblått : En tidsresa i Malmö - Greger Larsson, Kristian Lundberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Greger Larsson, Kristian Lundberg
DIMENSIONERA
12,36 MB
FILNAMN
Himmelsblått : En tidsresa i Malmö.pdf
ISBN
6173536214798

BESKRIVNING

Malmö är staden som inte lämnar någon oberörd. En stad att älska eller hata. Greger Larsson föddes i Malmö och växte upp på Persborg på 60-talet. Han såg en gammal arbetarstad monteras ned och en ny modernare stad byggas upp. Han såg det allt det vackra och allt det fula, alla dessa möten mellan människor från olika platser i livet och i världen. Efter en flytt till USA började Greger tänka mer och mer på sin gamla hemstad. Så småningom skrev han ner dessa tankar och denna bok föddes. ”Himmelsblått – en tidsresa i Malmö” är lika mycket en malmöits memoarer som en berättelse om själva staden, hur den förändrats under de senaste 60 åren, men samtidigt behållit sin alldeles unika karaktär.”Himmelsblått” är en bok för gamla och nya ”Malmöiter”. Och för alla er som vill veta mer om hur dagens storstad blivit till – från Bosse Larsson till Zlatan, från Limhamn till Rosengård – en tidsresa i Malmö helt enkelt!Med förord av Kristian Lundberg.

Telegrafstationen har stått för layout av omslag och inlaga, typografering samt bildredigering. Projektnamn: Himmelsblått | Beställare: Venaröd Förlag | Format: Inbunden bok 130×195 mm. Himmelsblått - en tidsresa i Malmö är lika mycket en malmöits memoarer som en berättelse om själva staden, hur den förändrats under de senaste 60 åren, men samtidigt behållit sin alldeles unika karaktär.

Likt många sportbarer i Malmö är det här till stor del himmelsblått när det är matchpepp för MFF., S: t ... Om guiden till sportbarer i Malmö. En tidsresa.

RELATERADE BÖKOR