En sorts kärlek : idrottens lustar & laster

En sorts kärlek : idrottens lustar & laster - Åke Stolt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åke Stolt
DIMENSIONERA
7,38 MB
FILNAMN
En sorts kärlek : idrottens lustar & laster.pdf
ISBN
9361883716481

BESKRIVNING

Här framställs idrottsvärlden som en spegelbild av ett bredare samhällsperspektiv. Författaren beskriver - ofta provokativt och med en stor portion humor - aktuella och brännande frågor inom idrottsrörelsen. Han behandlar idrottens drogproblem, pamparnas maktlystnad, idrotten som fostrare, reklamen och de ekonomiska spekulationerna, journalisternas etik, föräldrars ansvar, kyrkan som en möjlig samarbetspartner i kampen mot det ökande idrottsvåldet, damidrottens revolution liksom de folkkära hjältarna som förändrade vår vardag och kom att bli historia.

Det är viktigt både i idrotten och i kärleken." Danmark förlorade EM-finalen mot Nederländerna med 4-2. Efter guldmissen kom det danska laget att falla ihop otröstliga på planen.

I Hälsingland har flera av de stora lagidrotterna, fotboll, handboll, ishockey, innebandy och bandy, skrivit ett samverkansavtal för att inte barnen ska hamna i kläm. Tema: Normkritik. Tre skäl att arbeta med normkritik 1.

RELATERADE BÖKOR