Drömmar om färdvägar vida

Drömmar om färdvägar vida - Lars-Gunnar Rinnfors | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars-Gunnar Rinnfors
DIMENSIONERA
12,95 MB
FILNAMN
Drömmar om färdvägar vida.pdf
ISBN
2320039170477

BESKRIVNING

Motorcykelresor kan innehålla en blandning av äventyr, naturupplevelse och sportaktivitet. Och det är väl det man söker, när man ägnar sig åt den typen av resande. Varför skulle man annars köra motorcykel när det finns bilar, där man sitter mycket bekvämare och framförallt skyddad från väder och vind? Följ med på resor som just innehåller både äventyr och naturupplevelser. Resorna håller sig inom Norden, och man kanske inte alltid behöver ge sig iväg långt bort till fjärran, exotiska platser för att hitta speciella upplevelser. Boken handlar om drömmar om nya resor, drömmar som uppstår och utvecklas under ett längre uppehåll i resandet. Där finns även drömmar om tidigare resor, som genomfördes några år bakåt i tiden. Den här boken anknyter till den tidigare utgivna Färdvägar vida, men den kan lika väl läsas helt fristående. Drömmar om färdvägar vida finns på Facebook och på hemsidan www.liacteknik.st.

Du som har hund eller katt har säkert sett att ditt djur ser ut att drömma, till exempel kan tassarna röra sig lite. Enligt undersökningar har djur också drömsömn.

Och det är väl det man söker, när man ägnar sig åt den typen av resande. Varför skulle man annars köra motorcykel när det finns bilar, där man sitter mycket bekvämare och framförallt skyddad från väder och vind? Följ med på resor En studie vid universitetet i Hong Kong från 2012 visar dessutom att sexdrömmar är vanligare om man sover på mage.

RELATERADE BÖKOR