Främling på tåg : hur jag, med vissa avbrott, dagdrömde och rökte mig runt

Främling på tåg : hur jag, med vissa avbrott, dagdrömde och rökte mig runt - Jenny Diski | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Diski
DIMENSIONERA
8,19 MB
FILNAMN
Främling på tåg : hur jag, med vissa avbrott, dagdrömde och rökte mig runt.pdf
ISBN
4056318316432

BESKRIVNING

Diski kliver i land i USA och möter, en smula avvaktande, en rad människor på sin resa. Människor fyllda av berättelser som väcker minnen hos henne själv. Hon reser genom sitt barndoms Amerika, det land som var ett drömland, och genom dagens USA, som är något helt annat." ett sätt att se på världen präglat av tolerans, nyfikenhet och respekt." Svenska Dagbladet

Människor fyllda av berättelser som väcker minnen hos henne själv. Hon minns sin barndoms Amerika, drömmarnas land.

Create ... 2002 kom en ny reseskildring, Stranger on a Train: Daydreaming and Smoking around America with Interruptions, (Främling på tåg: Hur jag med vissa avbrott dagdrömde och rökte mig runt Amerika, 2005). [14] Där skriver Diski om två tågresor runt hela USA efter en Atlantresa med ett lastfartyg. "Främling på tåg", med undertiteln "Hur jag, med vissa avbrott, dagdrömde och rökte mig runt" har fått pris både för som reseskildring och biografi - intressant läsning som blandat stilar från två genrer.

RELATERADE BÖKOR