Den hårda vintern

Den hårda vintern - Ismail Kadare | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ismail Kadare
DIMENSIONERA
12,89 MB
FILNAMN
Den hårda vintern.pdf
ISBN
3335267194445

BESKRIVNING

Vintern 1961 bryter det lilla kommunistiska Albanien alla diplomatiska förbindelser med jätten Sovjetunionen. Ingen i landet går opåverkad av de historiska omvälvningarna, skildrade i en symfoni av röster och visioner i Ismail Kadares lika poetiska som politiskt bistra romanepos Den hårda vintern [1978].I översättning av Marianne Eyre och med ett nyskrivet förord av författaren och kritikern Kajsa Ekis Ekman.ISMAIL KADARE [f. 1936] är en albansk författare med franskt medborgarskap. Han fick ett internationellt genombrott redan med debutromanen Den döda arméns general [1963] och hans romaner finns i dag översatta till fler än trettio språk. Till priser han erhållit hör Prix mondial Cino Del Duca 1992; Man Booker International Prize 2005 och Prinsen av Asturiens pris 2009. Modernista inleder nu sin utgivning av Kadares författarskap med de tre romanerna Krönika i sten [1971], Den hårda vintern [1977] och Drömmarnas palats [1981].

Foto: Ylwa Yngvesson Stäng fullskärmsläge. Så sent som i morse drabbades Österlen av ett snöoväder.

Nu berättar ex-skidåkaren Magdalena Pajala om rädslan före sin graviditet. Hon tror att den hårda satsningen kan ha bidragit till den uteblivna ... Följder av den hårda vintern: försenade flyttfåglar och döda småfåglar.

RELATERADE BÖKOR