Sydafrika : den oslipade diamanten

Sydafrika : den oslipade diamanten - Fredrik Sperling | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Sperling
DIMENSIONERA
4,3 MB
FILNAMN
Sydafrika : den oslipade diamanten.pdf
ISBN
9682111459148

BESKRIVNING

Nominerad till Svenska Publishing-Priset 2010 Fredrik Sperlings möte med Sydafrika blev starkt och efter bara några dagar i landet ringde han sin flickvän: "Jag har hyrt hus i Johannesburg. Kan du inte flytta hit?" Vad som skulle varit en kort reportageresa blev sex omtumlande år i ett av världens mest spännande länder. Den här boken berättar om vad som finns bakom rubrikerna om dagens Sydafrika. Hur det riktiga Sydafrika ser ut med all sin underbara livsvilja mitt i en aids- och våldsepidemi. En nutidsskildring som även blickar bakåt och ger perspektiv.Från nära möten med noshörningar, till hur det känns att bli instängd i maffiabossens hus. Från festsöndagarna i Soweto, till den overkliga känslan att hålla en miljoner år gammal dödskalle i handen. Eller den lika overkliga att bli knockoutgasad av rånare i sitt eget hem. Kombinerat med fängslande historia, politik och kultur. Turistlandet Sydafrika är fantastiskt och safari, mat och vin har sina givna kapitel tillsammans med några gömda pärlor för turisten. Men också nationalsporter som cricket och rugby. Och självklart fotboll, när fotbollstokiga Sydafrika som första afrikanska land står som värd för fotbolls-VM 2010. Fredrik Sperling var SVT:s Afrikakorrespondent 2003-2009. Nu bor han i Stockholm, men fortsätter att rapportera om och från Afrika. Foto av Per-Anders Pettersson, en av Sveriges mest meriterade fotografer, med bas i Kapstaden.

Diamant (grekiska αδάμας adamas, oövervinnerlig) är en form av olja . Orten var länge en oslipad diamant på Goas tio mil långa kustremsa dit mestadels backpackers sökte sig just för det enkla och orörda 19-åringen från Bredaryd hade uppehåll från innebandyn i flera år ... Oslipade rå Diamant till bästa pris på Internet.

av Fredrik Sperling (Bok) 2010, Svenska, För vuxna Ämne: Geografi, Afrika, Sydafrika, Södra Afrika, ... Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

RELATERADE BÖKOR