Älskade barn

Älskade barn - Romy Hausmann | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Romy Hausmann
DIMENSIONERA
6,46 MB
FILNAMN
Älskade barn.pdf
ISBN
3422268907649

BESKRIVNING

Den här berättelsen börjar där andra slutar. En kvinna och två barn flyr från en helvetisk, mångårig fångenskap. Men terrorn följer efter dem ut i friheten och stirrar dem rakt i ansiktet. Sofistikerad, välskriven och kuslig från första sidan.Långt inne i skogen ligger en fönsterlös stuga. Därinne styrs Lenas och barnens liv helt av fadern. Han som skapar dagen och natten. Som Gud. Måltider, toalettbesök och läsning följer strikta tider och övervakas med minutiös noggrannhet. Han skyddar familjen från alla faror ”där ute” och ser till att barnen – födda och uppväxta i stugan – har vad de behöver. En dag lyckas Lena fly. Hon och barnen är fria. Men nu börjar mardrömmen på allvar. För fadern vill ha tillbaka det som tillhör honom ... Kuslig från första sidan – Älskade barn är en thriller som rör sig i gränslandet till det ofattbara: grym, tragisk och oavbrutet spännande.

1 kommentar: typsnitten till smycket. Vi erbjuder tre olika sätt att få text på sitt personliga smycke.

Mitt syfte är att lyfta fram berättelser som kanske annars sällan får ta plats. "Älskade psykopat" är en podd som berör på djupet och min förhoppning är ... Personliga guldsmycken med unik prägel.

RELATERADE BÖKOR