Lokalanestesi och smärta

Lokalanestesi och smärta - Annika Rosén, Fredrik Jarnbring | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Rosén, Fredrik Jarnbring
DIMENSIONERA
12,57 MB
FILNAMN
Lokalanestesi och smärta.pdf
ISBN
5272284281471

BESKRIVNING

Denna bok ger ökad kunskap om olika smärttillstånd och om de fysiologiska mekanismer som styr hur smärta upplevs samt om vikten av att alltid försöka blockera smärta.Handgripliga instruktioner om hur lokalanestesi administreras i munhålan ges både i texten och med hjälp av illustrativa figurer samt med foton och filmsekvenser på bokens webbplats. Bedövningsmedlets generella och lokala effekter beskrivs. Ett separat kapitel ägnas åt medicinska riskpatienter.Boken riktar sig till olika kategorier av vårdpersonal som vill utbilda och fortbilda sig inom smärtområdet. Det gäller såväl tandläkar- och läkarstudenter som sjuksköterskor, tandhygienister och tandsköterskor under grund- och specialistutbildning.Boken kan också användas som en orientering inom ämnet för verksamma tandläkare, läkare, sjuksköterskor, tandhygienister och tandsköterskor.Lokalanestesikapitlen fokuserar på munhålan och är därför närmast avsedda för tandläkar- och tandhygieniststudenter, men kan också vara till nytta för läkare som har sitt arbetsfält nära och i munhålan.

Denna bok ger ökad kunskap om olika smärttillstånd samt om de fysiologiska mekanismer som styr hur smärta upplevs samt om vikten av att alltid försöka blockera smärta. Lokalanestesi Medel vid lokalanestesi ... vilket har betydelse för tillslagstid och effektivitet (analgesifrekvens).

Vi har därför gått igenom våra rutiner för behandling av personuppgifter, samt uppdaterat vår personuppgiftspolicy. Våra nättjänster använder kakor (cookies). KKIR - lokalanestesi: smärta study guide by malin_j_backman includes 15 questions covering vocabulary, terms and more.

RELATERADE BÖKOR