Kalle och schackspelet : jagkonstruerande psykoterapi utifrån en fallbeskrivning

Kalle och schackspelet : jagkonstruerande psykoterapi utifrån en fallbeskrivning - Lennart Lindén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lennart Lindén
DIMENSIONERA
5,36 MB
FILNAMN
Kalle och schackspelet : jagkonstruerande psykoterapi utifrån en fallbeskrivning.pdf
ISBN
8604199503758

BESKRIVNING

Kalle och schackspelet är en mycket välkommen bok. Inte minst i utbildningssammanhang har en utförligt beskriven jagstrukturerande psykoterapi efterlysts.Lennart Lindén återger en terapi som han bedrivit med en 42-årig man med en borderlinepersonlighet och missbruksproblematik. Genom referat från sessionerna och kopplingar till teorin och metoden lyckas författaren beskriva den jagstrukturerande psykoterapin på ett begripligt sätt. Därför kan boken med behållning läsas av såväl fackmän som en bredare publik.Den jagstrukturerande psykoterapin har praktiserats i drygt 10 år. Läkaren och författaren Palle Villemoes har tillsammans med sina medarbetare i Sundsvallstrakten utvecklat metoden, som bygger på den franske psykoanalytikern Jaques Lacans syn på psykosen.Metoden sprids nu i Sverige och Danmark.Gunny BertilssonLeg. PsykoterapeutLennart Lindén är leg. Psykoterapeut, handledare och verksam i Östersund.

239. Pandemi : myterna, fakta, hoten Björn Olsen E-bok.

Jagstrukturerade psykoterapi utifrån en fallbeskrivning Mareld, 2002, Books-on-Demand, 2013. Lindén, Lennart Sagan utan slut.

RELATERADE BÖKOR