Smart, tryggt och säkert - Dokumentation enligt IBIC, Arbetsbok

Smart, tryggt och säkert - Dokumentation enligt IBIC, Arbetsbok - Sofia Gustavsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sofia Gustavsson
DIMENSIONERA
4,49 MB
FILNAMN
Smart, tryggt och säkert - Dokumentation enligt IBIC, Arbetsbok.pdf
ISBN
7442477336017

BESKRIVNING

Arbetsboken är utvecklad för personal som arbetar direkt i utförarverksamheterna. De får här ett pedagogiskt upplagt material som, med relevanta exempel hämtade ur verkligheten, hjälper dem att tillämpa IBIC på autentiska fall, utveckla sina kunskaper och träna sin förmåga att använda metoden. Tillsammans med faktaboken med samma namn har verksamheter nu för första gången ett heltäckande utbildningsmaterial för införandet av IBIC.

Målet är att Greta ska bo och leva under trygga förhållanden där hon tillgodoses den vård och ... Nattinsatser och dygnsschema är inte enligt IBIC så därför finns de inte med i detta exempel.

Köp boken Smart, tryggt och säkert - Dokumentation enligt IBIC av Sofia Gustavsson (ISBN 9789172511620. För att kunna använda alla funktioner på KLM.com på ett säkert sätt, rekommenderar vi att du uppdaterar din webbläsare, eller att du väljer en annan Smart, tryggt och säkert - Dokumentation enligt IBIC, Arbetsbok Sofia Gustavsson 273 SEK Skapa förutsättningar för samtliga utförare att dokumentera enligt IBIC (individens behov i centrum).

RELATERADE BÖKOR