Njurmedicin

Njurmedicin Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
12,6 MB
FILNAMN
Njurmedicin.pdf
ISBN
1375985952533

BESKRIVNING

I boken Njurmedicin ges en bred framställning av dagens diagnostik och terapi av medicinska njursjukdomar. Boken är indelad i fyra avdelningar som behandlar njurarnas funktion och olika aktuella undersökningar, njurarnas sjukdomar, akut och kronisk njurinsufficiens samt avslutningsvis några översikter av njurarnas roll i generella sjukdomstillstånd.Läs merNjurmedicin presenteras här i sin fjärde upplaga sedan 1997. Samtliga kapitel har genomgått en omfattande bearbetning och moderniserats, och en tredjedel av kapitlen har helt skrivits om av nya författare.Boken riktar sig inte bara till läkarutbildningen på grundnivå utan också till specialistutbildningarna i medicinska njursjukdomar, invärtesmedicin, kirurgi och intensivvård.Njurmedicin har sin givna plats även i andra vårdutbildningar och i fortbildningen i sluten och öppen vård. Som uppslagsbok i vardagsarbetet på sjukhus och mottagningar runt om i landet fyller Njurmedicin ett stort behov.Om författarnaRedaktörer är professor Mattias Aurell och docent Ola Samuelsson, som samlat ledande svenska experter som här skrivit om sina specialområden med stark pedagogisk framtoning.

Epo-behandling bör kombineras med järnbehandling för att nå målvärden för både järn och Hb: Hb 100-120 g/L. Transferrinmättnad 0,30-0,40. Forskning - njurmedicin.

Det är fortfarande osäkert vilka personer som hör till riskgrupperna för att få allvarliga symtom av det nya coronaviruset. Hög ålder verkar vara den viktigaste faktorn. Svensk Njurmedicinsk Förening utgör en sammanslutning av svenska specialister i nefrologi samt andra av njurmedicin intresserade svenska läkare och forskare.

RELATERADE BÖKOR