Det som du kan ge och det som du kan göra...

Det som du kan ge och det som du kan göra... - Sten Lennquist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sten Lennquist
DIMENSIONERA
6,81 MB
FILNAMN
Det som du kan ge och det som du kan göra....pdf
ISBN
1431220304242

BESKRIVNING

En bild ”från insidan” av svensk sjukvård och krisberedskap, förmedlad av författaren till den uppmärksammade rapporten om den svenska sjukvårdsinsatsen vid Tsunamikatastrofen. Mot bakgrund av sin långa och varierande erfarenhet från arbete med minimala resurser till professor och klinikchef vid universitetssjukhus tar författaren temperaturen på svensk sjukvård med en blandning av humor och djupt allvar.

Svårt blir det först när en terminalt sjuk 90-åring ber att få »någonting« som gör att hon och jämnårige maken kan somna in tillsammans. Olivia Marsh Landen, underläkare, berättar. Många medlemmar vänder sig till Vårdförbundet med frågor om delegering.

Annat som kan påverka användningen av läkemedel är din ålder, om du är gravid eller ammar eller om du får vissa biverkningar. Insulin, tabletter och fysisk ansträngning sänker det. Mat, läkemedel och motion är alltså de instrument som personer med diabetes har för att påverka sitt blodsocker.

RELATERADE BÖKOR