Konflikter, missförstånd, ensamhet : återspeglingar av Aspergers syndrom hos vuxna?

Konflikter, missförstånd, ensamhet :  återspeglingar av Aspergers syndrom hos vuxna? - Karin Stadler | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Stadler
DIMENSIONERA
10,30 MB
FILNAMN
Konflikter, missförstånd, ensamhet : återspeglingar av Aspergers syndrom hos vuxna?.pdf
ISBN
5367564266040

BESKRIVNING

I den här boken försöker jag samla ihop den professionella och personliga erfarenhet jag under årens lopp har fått av ett neuropsykiatriskt tillstånd som går under namnet «Aspergers syndrom» (AS).Boken fokuserar emellertid inte på psykiatrisk diagnostik och behandling av Aspergerproblematik hos vuxna patienter, utan handlar i första hand om svaga återspeglingar av AS hos «vanliga» människor. Tecken på drag av AS hos en person kan vara att det sociala samspelet och kommunikationen fungerar otillräckligt. Detta kan förorsaka konflikter och missförstånd ? särskilt i känslomässigt nära förhållanden. Intryck av utanförskap och av djup ensamhet utmärker ofta den drabbade individens inre liv men även anhörigas upplevelser av relationen. Boken är tänkt som ett diskussionsunderlag i ämnet och riktar sig i första hand till psykoterapeuter, familjeterapeuter, personalkonsulenter och beteendevetare, men även till anhöriga, de drabbade själva och andra personer som är intresserade av ämnet.Karin StadlerPsykolog

Det är ofta personer med Aspergers syndrom eller högfungerande autism som kan uttrycka hur de upplever sin situation. Det finns inga omdömen till denna titeln. Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Fördelen med den är att man får många exempel från hennes verksamhet som neurobiologiskt (i motsats till psykodynamiskt) intresserad psykolog där hon verkar ha haft många aspiga ... Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom ensamhet Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR