Hälsans praxis - i liv och i arbete

Hälsans praxis - i liv och i arbete - Carola Wärnå-Furu, Lisbet Nyström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carola Wärnå-Furu, Lisbet Nyström
DIMENSIONERA
6,49 MB
FILNAMN
Hälsans praxis - i liv och i arbete.pdf
ISBN
4352700712363

BESKRIVNING

Intresset för att arbeta hälsofrämjande har vuxit starkt under de senaste åren. Då man utgår från erfarenheter och teoretisk kunskap om hälsa framträder olika valmöjligheter för människan.Läs merGenom att betona hälsoresurser i form av dygder kan man öka delaktigheten i sitt liv. Dygderna visar vägen mot goda värden i hälsan och livet. De kan hjälpa människan genom att ange en riktning för livet. I den här boken får du lära dig att synliggöra en helhetssyn på människan och synliggöra det meningsfulla i hälsa och arbete. Detta bidrar till att skapa hälso- och arbetskulturer som stärker gemenskapen och delaktigheten i livet och arbetet. Det vårdande samtalet beskrivs ingående med teori och exempel. Här finns också anvisningar till ett instrument, i form av en enkät, med vilket man kan uppskatta och följa den egna hälsan och öka medvetenheten om de egna hälsoresurserna. Det krävs både engagemang och tid när man använder dessa arbetssätt. Insatsen får man dock tillbaka i hög grad, både när det gäller resultatet och i tillägnelseprocessen. Numera bör den här kunskapen förstärkas och ingå i samtliga vårdutbildningar och fortbildningar. Här beskrivs hur det går till.Om författarnaCarola Wärnå-Furu är professor i vårdvetenskap vid Åbo Akademi. Hennes forskning är huvudsakligen inom området vårdvetenskap med inriktning mot hälsofrämjande verksamhet.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 284 kr.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Hälsans praxis - i liv och i arbete av Carola Wärnå-Furu, Lisbet Nyström (ISBN 9789147111701) hos Adlibris.com.

RELATERADE BÖKOR