SEK Handbok 452 - Åskskyddshandboken

SEK Handbok 452 - Åskskyddshandboken Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
8,70 MB
FILNAMN
SEK Handbok 452 - Åskskyddshandboken.pdf
ISBN
1305385041250

BESKRIVNING

Hur gör man för att välja, dimensionera och konstruera ett åskskyddssystem för en byggnad? Det står i Åskskyddshandboken.Åskskyddshandboken är en nyskriven vägledning för beställare, konsulter, arkitekter, elinstallatörer och besiktningsingenjörer. Den bygger på det kunnande som finns samlat i den stora åskskyddsstandarden SS-EN 62305 (IEC 62305), men är anpassad för praktisk användning och svenska förhållanden. Bara åskskydd för byggnader som är lägre än 60 m behandlas. Handboken utgår från risker och behov, förklarar olika åtgärder och beskriver dimensionering och utförande.I Åskskyddshandboken från SEK Svensk Elstandard ingår ett program på USB för beräkning av skaderisken och dimensionering av åskskyddet.

... Handboken utgår från risker och behov, ...

I Åskskyddshandboken från SEK Svensk Elstandard ingår ett program för beräkning av skaderisken och dimensionering av åskskyddet. Boken har ingått i: ... SEK Handbok 452 - Åskskyddshandboken häftad, 2018, Svenska, ISBN 9789189667778.

RELATERADE BÖKOR