Upptäck Sverige Biologi Grundbok

Upptäck Sverige Biologi Grundbok - Mats Ottosson, Åsa Ottosson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Ottosson, Åsa Ottosson
DIMENSIONERA
12,41 MB
FILNAMN
Upptäck Sverige Biologi Grundbok.pdf
ISBN
9202953808600

BESKRIVNING

Lär känna djur och växter i vår härliga natur!Sverige är ett fantastiskt land med alla sina spännande djur och växter att upptäcka. Boken berättar om Sveriges olika naturtyper från äng till fjäll och om hur djur och växter är anpassade till att leva i så olika miljöer. Eleverna får viktiga biologiska kunskaper om hur vi människor, djur och växter fungerar tillsammans.Ordförklaringar nere på sidorna, många artbeskrivningar och en matnyttig uppslagsdel i slutet av boken gör den lätt att använda. Uppslagsdelen ger basfakta om däggdjur, groddjur, kräldjur, fiskar, insekter, spindlar, växter och svampar.Läs merArbetsbok – med utvecklingsschemaI arbetsboken får eleven träna både artkunskap och ordkunskap, se samband och jämföra fakta. Men också lära sig lite enkel systematik genom att sortera djur i rätt djurgrupp och fundera över vad som är typiskt för däggdjur, fåglar och andra djur. I arbetsboken finns också ett litet självtest och ett utvecklingsschema där eleven själv kan följa sina framsteg.Grundboken finns inläst hos Inläsningstjänst.Om författarnaFörfattarna Mats Ottosson och Åsa Ottosson är journalister med stor kunskap om natur och barn. Mer om författarna på deras egen hemsida ottossonochottosson.se.Författare till arbetsboken är Siv Rune, lärare.

Spektrum Biologi Grundbok av Susanne Fabricius , Fredrik Holm , Anders Nystrand inbunden, 2013, Svenska, ISBN 9789147085941. Naturvetenskap som ... Upptäck Sverige Biologi Grundbok.

Biologi-avsnitten har lyfts ur boken till förmån bland annat för ett kapitel om Människan, naturen och resurserna. Lyfter fram de hållbara utvecklingsfrågorna
I den nya upplagan är de hållbara ... Upptäck Sverige Geografi Grundbok (220 kr/st) Få ut mer med Digitalt Övningsmaterial.

RELATERADE BÖKOR