Veckans problem och annan klurig matte A

Veckans problem och annan klurig matte A - Agnar Bergkuist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agnar Bergkuist
DIMENSIONERA
3,11 MB
FILNAMN
Veckans problem och annan klurig matte A.pdf
ISBN
5097345936051

BESKRIVNING

Veckans problem och annan klurig matte innehåller uppgifter som är gjorda för att vara litet extra kluriga! Här möter eleverna problemlösning på ett annorlunda sätt – inga ledtrådar till räknesätt i kapitelrubriker, problem som kanske inte har någon lösning alls eller som kan ha flera lösningar, problem som ser lätta ut men som är svåra och tvärtom ... De inledande uppgifterna är indelade efter svårighetsgrad: *-problem, **-problem (litet svårare) och ***-problem (kan vara riktigt kluriga). Bok B innehåller svårare problem än Bok A, men som alltid – det som är lätt för en kan vara svårt för en annan. Böckerna avslutas med ett antal Veckans problem. Dessa uppgifter är tänkta att lösas i grupp i skolan eller som hemuppgift. Facit finns sist i varje bok.

Motiverande samtal och behandling vid övervikt och fetma - vuxna, ungdomar och barn. De sista rummen.

Hunden och lopporna : uppsatser om editionsfilologi. Kosmopolitik nu! Clavis medicinae duplex / Medicinens tvenne nycklar.

RELATERADE BÖKOR