Länder i Europa

Länder i Europa - Gundel Wetter, Clive Gifford | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gundel Wetter, Clive Gifford
DIMENSIONERA
6,3 MB
FILNAMN
Länder i Europa.pdf
ISBN
3974132747644

BESKRIVNING

PULS Länder i EuropaEn lättillgänglig presentation av länderna i vår världsdel, deras natur, näringsliv, kultur och historia. Den innehåller kartor, bilder och faktarutor som väcker elevernas intresse. Boken bjuder in eleverna till fördjupningar och jämförelser. Vilka skillnader och likheter finns det mellan de nordiska länderna?Översättning: Eva SundmyrBearbetning: Gundel Wetter

Det land i Europa som är sämst att bli gammal i är Grekland, som hamnar på plats 79 av de 96 länder som är med i indexet. I alla Europas länder är medellivslängden längre bland kvinnor än bland män. Skillnaderna kan vara ganska stora.

Fakta om Europas länder. På europeiska unionens webbportal hittar du kortfattad samhällsinformation om EU:s alla medlemsländer.

RELATERADE BÖKOR