Klimat Energi Hållbarhet : är byggsektorn en miljöbov?

Klimat Energi Hållbarhet : är byggsektorn en miljöbov? - Johnny Kellner | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johnny Kellner
DIMENSIONERA
6,24 MB
FILNAMN
Klimat Energi Hållbarhet : är byggsektorn en miljöbov?.pdf
ISBN
2206983406279

BESKRIVNING

Trots försök till internationella klimatavtal är klimatförändringarna ett allvarligt hot för vår planets befolkning med torka och svält som kommer påverka oss alla. Katastroferna kommer till att börja med förekomma hos de fattigaste länderna i Asien och Afrika, men sedan även i södra Europa. Detta riskerar medföra framtida allvarliga konflikter då antalet klimatflyktingar ökar. Stigande temperaturer, ökad nederbörd och ett fuktigare klimat påverkar redan byggbranschen i Norden. Hur ska bygg- och bostadsbolagen, staten och kommunerna hantera miljö- och energifrågorna på effektivaste sätt för att bostäder ska bli hållbara i framtidens allt fuktigare och varmare klimat? Vilka missuppfattningar och myter behöver avlivas? Hur värderar vi olika energitillförselsystem och vilka kunskaper behöver förändras inom byggsektorn? Författaren har som ambition att beskriva hinder och möjligheter och den beredskap och planering vi måste ha för ett hållbart samhällsbyggande i Sverige. Han vill visa att det inte finns strikta sanningar och att naturlagarna alltid gäller. Här pekas på de miljöfrågor som bör prioriteras för att besluten ska tas i rätt ordning för att ge bästa effekt. Allt detta sett i ett större sammanhang i både tid och rum som inkluderar människorna i de tekniska systemen.

Energiförsörjning av Sven E. Werner ISBN: 9789144112978.

Klimat & milj ... passa recepten för hamburgarna är minskad förbrukning av engångsmaterial och energieffek-tiviserande åtgärder. Rapportens slutsats visar att Max Hamburgerrestauranger utför ett gediget arbete med social och ekologisk hållbarhet.

RELATERADE BÖKOR