Glasbetong : murar av ljus

Glasbetong : murar av ljus - Olle Wilson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Olle Wilson
DIMENSIONERA
8,20 MB
FILNAMN
Glasbetong : murar av ljus.pdf
ISBN
1636832766176

BESKRIVNING

Detta är den första delen i Byggförlagets nya serie om byggmaterial. Glasbetong har under 1900-talet varit ett starkt ljusfenomen i svensk arkitektur, särskilt under modernismens framväxt. Här skildras historien om glasbetong från industriernas katedraler av glas till dagens duschhörnor.

Vid tveksamhet om materialet tål att rengöras med Klinkerrent, gör först ett prov på en undanskymd yta. Se till att skydda dörrar, dörrkarmar, gummipackningar, möbler och andra ytor som skulle kunna angripas vid direktkontakt med produkten. Vi håller på att renovera vårt badrum i källaren där vi har rivit ut allting och gör om från scratch.

Underdog, tillsammans med konstnären Martin Jämtlid, Hesselboms universum 1998. Glasbetong - Murar av ljus, Byggförlaget 2004. Boken Glasbetong : murar av ljus kan vara en inspirationskälla för den som funderar på att bygga utomhusduschen i glasbetong.

RELATERADE BÖKOR