Mina första matteord - Jämföra

Mina första matteord - Jämföra - Ulla Hägglund, Susanne Magne | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulla Hägglund, Susanne Magne
DIMENSIONERA
3,49 MB
FILNAMN
Mina första matteord - Jämföra.pdf
ISBN
5136458267497

BESKRIVNING

Mina första matteord är en storbok som man kan samlas kring och gemensamt träna grundläggande matematiska begrepp. Boken är indelad i temaområden: jämföra, rumsuppfattning, antal, former och tid. Här tränas ord som mycket-lite, kort-lång, före-efter, hel-halv, talen 1-10 och många fler.Begreppen tränas utifrån en samtalsbild med tillhörande övningar. Bokens sidor är laminerade, vilket innebär att man kan skriva i boken med en whiteboard-penna. Detta utnyttjas i övningarna.Till storboken finns tre elevhäften: Antal, Jämföra och Rum/Form/Tid. Här får eleverna möjlighet till enskild träning av begreppen, efter en gemensam inledning i storboken. Övningarna är varierande, en del liknar de som finns i storboken, andra är mer av typen problemlösning. Häftena har en inbjudande layout med många inspirerande illustrationer.

Fynda Jämföra Bokpriser billigt här! Jämför lån, elpriser och försäkringar på zmarta.se för att hitta det billigaste erbjudandet på nätet! Vi hjälper dig att hitta bäst alternativ för just dina behov och pengar. Hitta information om Mina Händer Dina Verktyg. Adress: Forsvägen 5, Postnummer: 814 31.

Boken är indelad i temaområden: jämföra, rumsuppfattning, antal, former och tid. Här tränas ord som mycket-lite, kort-lång, före-efter, hel-halv, talen 1-10 och många fler.

RELATERADE BÖKOR