Det givna och det föränderliga : En antologi om biologi, människobild och samhälle

Det givna och det föränderliga : En antologi om biologi, människobild och samhälle Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
9,16 MB
FILNAMN
Det givna och det föränderliga : En antologi om biologi, människobild och samhälle.pdf
ISBN
5530365264338

BESKRIVNING

De biologiska vetenskaperna har utvecklats starkt under 1900-talets andra hälft. De tekniska möjligheter som öppnas har skapat många omdiskuterade etiska frågor, inte minst kring gentekniken. Vilka är möjligheterna vilka riskerna?Boken presenterar resultat från projektet "Gener, människobild, samhälle", som drevs vid Institutet för Framtidsstudier under perioden 1995-1999. Här redovisas och diskuteras resultat från en enkätstudie om genteknik som genomförts inom ramen för detta projekt. Några uppsatser belyser sambandet mellan biologi och livsåskådning, en tar upp den känsliga frågan om biologins betydelse för att definiera relationen mellan könen.

Blandat om gener Det givna och det föränderliga : En antologi om biologi, människobild och samhälle Av: Nils Uddenberg De biologiska vetenskaperna har utvecklats starkt under 1900-talets andra hälft. Uddenberg, Nils (2000). Det givna och det föränderliga.

12 talares tankar om möten pdf Erik Mattsson. 30 minuter semester : fjällen Läs online.

RELATERADE BÖKOR