Huset som fick ett nytt liv: Berättelsen om ett byggnadsäventyr

Huset som fick ett nytt liv: Berättelsen om ett byggnadsäventyr - Lennart Lindgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lennart Lindgren
DIMENSIONERA
5,70 MB
FILNAMN
Huset som fick ett nytt liv: Berättelsen om ett byggnadsäventyr.pdf
ISBN
3450803481555

BESKRIVNING

?Huset som fick ett nytt liv är historien om ett byggnadsäventyr som fick hela familjen, ja även släkt och vänner, sysselsatta.Det hela började med ett besök i södra Östergötland där ett litet torp var till salu som vi tänkte skulle passa oss som sommarställe. Tidigare somrar hade vi bilat runt i Europa där vi tältat med våra barn och nu tyckte vi tiden var mogen för en fastare plats.Det var den här dagen vi hittade vårt hus som kom att sysselsätta oss i många år.?I denna rikt illustrerade med fotografier och ritningar bok berättar Lennart Lindgren om sitt och sin familjs byggnadsäventyr. Ett äventyr från en resa i en annan tid, långt före våra bekvämligheter, från ett övergivet och förfallet torp från 1800-talet, till ett nyrenoverat hus i en lantlig idyll i södra Östergötland.

De talande vardagsögonblick som virusets oväntade närvaro skapar, liksom mer dramatiska situationer. De nya vanor, känslor, och tankebanor som så många av oss just nu försöker vänja oss vid. Men i Borås gick livet vidare som vanligt för landslagsstjärnan Arber Zenelis familj och i Skövde fick Kosovos förbundskapten Albert Bunjaki fundera på ett nytt jobb.

Köp boken Huset som fick ett nytt liv: Berättelsen om ett byggnadsäventyr av Lennart Lindgren (ISBN 9789187435423) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERADE BÖKOR