Tema-promenader Växter

Tema-promenader Växter Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
9,81 MB
FILNAMN
Tema-promenader Växter.pdf
ISBN
9665649747106

BESKRIVNING

Pigga barn blir klokare barn!Tema-promenader är en slags enkla tipspromenader. De innehåller korta, lättlästa texter och uppgifter för kopiering.Läs merVälj ut en lagom lång promenadslinga och sätt upp bladen utmed den. Barnen får en rolig och uppiggande promenad samtidigt som de får lära sig ett och annat på vägen. All forskning visar hur bra det är att kombinera rörelse med inlärning. Materialet ger stora möjligheter att variera svårighetsgraden beroende på klassens förutsättningar.Varje mapp innehåller ett häfte med 13 faktatexter med 13 tillhörande uppgiftsblad för kopiering.

Läs mer Välj ut en lagom lång promenadslinga och sätt upp bladen utmed den. Pris: 285 kr. häftad, 2004.

Ir Buscar Hola ... LitteraturMagazinet - Sveriges nya litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt.

RELATERADE BÖKOR