Fysik och kemi. Grundbok

Fysik och kemi. Grundbok - Staffan Sjöberg, Birgitta Öberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Staffan Sjöberg, Birgitta Öberg
DIMENSIONERA
3,72 MB
FILNAMN
Fysik och kemi. Grundbok.pdf
ISBN
3071857506585

BESKRIVNING

Lös mysteriet med vattenfl askan, upptäck krafterna i sport och lär om rätt och fel i miljön! Med PULS Fysik och kemi lär dina elever sig grundläggande naturvetenskap på ett omväxlande sätt. De blir detektiver som upptäcker fler och fler ledtrådar medan de utforskar varje nytt område. Boken har 16 tydligt avgränsade kapitel om t ex vatten, ljus och astronomi med faktatexter, experiment och fördjupningstexter. Till grundboken finns en lärarbok och tre arbetsböcker.PULS ArbetsböckerArbetsböckerna i A4-format innehåller uppgifter som eleverna kan arbeta med på egen hand. Uppgifterna är kopplade till grundbokens innhåll, och syftar till att utmana elvernas tänkande.Arbetsbok 1Vad är fysik och kemi?MaterialLjudVattenBlandningarVärme och kylaArbetsbok 2LuftMagnetismKrafterVardagskemiLjusMeteorologiArbetsbok 3AstronomiElektricitetEldModellerEnergi och miljö Tidigare utgåva: I tidigare utgåva av PULS Fysik och kemi 4-6  avslöjar eleverna naturens hemligheter. I denna bok byggs förståelse och kunskap med hjälp av enkla, roliga och begripliga experiment varvade med konkreta texter. Naturvetenskap presenteras från det lätta till det svåra och momenten återkommer flera gånger genom boken i stegen Utforska, Undersök och Förstå. I lärarboken presenteras metodens tre steg och du får mer fakta och tips på hur du kan hantera det praktiska kring experimenten. På aktivitetskorten finns fler intresseväckande uppgifter.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Boken har 1... Komplement till Boken om Fysik och Kemi, Lärarboken 21-20496-2 Hans Persson och Liber AB 2 Välkommen till Boken om Fysik och Kemi en ny version av en omtyckt bok Den första versionen av Boken om Fysik och Kemi, som kom ut första gången 2004, har fått ett mycket positivt mottagande och blivit omtyckt av både barn och vuxna. Fysik och kemi. Grundbok Författar-presentation: Birgitta Öberg: Lös mysteriet med vattenflaskan, upptäcker krafterna i sport och lär om rätt och fel i miljön! Med PULS Fysik och kemi 4-6 för Lgr11 lär dina elever sig grundläggande naturvetenskap på ett omväxlande sätt. Grundbok och Lightbok Spektrum är en naturvetenskaplig serie för grundskolans årskurs 7-9.

RELATERADE BÖKOR