Lilla mattestegen. Första boken

Lilla mattestegen. Första boken - Britt Jakobson, Eva Marand | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Britt Jakobson, Eva Marand
DIMENSIONERA
6,97 MB
FILNAMN
Lilla mattestegen. Första boken.pdf
ISBN
3522217442385

BESKRIVNING

Lilla Mattestegen från FK - 3 Börja klättra på Lilla MattestegenMattestegen är ett samplanerat basläromedel med start i förskoleklass med Molles Mattebok som sedan fortsätter med Lilla Mattestegen för åk 1-3 och som även finns för åk 4-6, Mattestegen. I Lilla Mattestegen klättrar varje elev på stegen i sin egen takt och får därmed alltid övningar på rätt nivå. Alla begrepp och räknemetoder som eleverna bör arbeta med presenteras. Lilla Mattestegen går långsamt fram och ger dig stor frihet att välja arbetssätt. Molles Mattebok för förskoleklass kan även användas fristående för att introducera och väcka intresse för matematik. Lek, praktiskt arbete och samtal lyfter fram matematiken i barnens närmiljö.Förutom boken finns en lärarbok och en handdocka, Molle.Elevböcker med temanElevböckerna är uppdelade i olika teman som klassen arbetar med gemensamt. Här läggs den begreppsmässiga grund som är så viktig för all fortsatt matematikinlärning. Eleverna får vara kreativa, se mönster och lösa problem. De får samtala och reflektera kring matematiken och de lär sig det matematiska språket.Viktiga lärarböckerI lärarböckerna finner du grundtankar och metodik, handledning till varje sida i elevböckerna samt faktatexter och berättelser. Det finns också diagnoser och avprickningsscheman samt kopieringsunderlag.Arbeta hemma med läxböckerLäxböckerna tränar och befäster de begrepp och räknesätt som eleverna arbetat med i skolan. Till varje läxa anges syfte och ibland också instruktioner, förklaringar eller exempel på hur barn kan tänka.Välj mattelådor eller häftenLådorna och häftena innehåller samma uppgifter och är ordnade i nivåer/steg efter den matematiska progressionen.

I Lilla Mattestegen klättrar varje elev på stegen i sin egen takt och får därmed alltid övningar på rätt nivå. Alla ... Lilla Mattestegen från FK - 3 Börja klättra på Lilla Mattestegen Mattestegen är ett samplanerat basläromedel med start i förskoleklass med Molles Mattebok som sedan fortsätter med Lilla Mattestegen för åk 1-3 och som även finns för åk 4-6, Mattestegen.

| Adlibris Lilla Mattestegen från FK - 3 Börja klättra på Lilla MattestegenMattestegen är ett samplanerat basläromedel med start i förskoleklass med Molles Mattebok som sedan fortsätter med Lilla Mattestegen för åk 1-3 och som även finns för åk 4-6, Mattestegen. I Lilla Mattestegen klättrar varje elev på s... Pris: 159 kr.

RELATERADE BÖKOR