Palma : Mallorcas pärla

Palma : Mallorcas pärla - Johan Lewenhaupt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Lewenhaupt
DIMENSIONERA
11,46 MB
FILNAMN
Palma : Mallorcas pärla.pdf
ISBN
7608790542744

BESKRIVNING

Palma på Mallorca är mer än en katedral, badstränder och turistkrogar. Med sitt enorma utbud har staden kommit att kallas Mini-Barcelona och det finns mycket att upptäcka här.Författaren och journalisten Johan Lewenhaupt som bor här halva året visar dig vägen till smultronställen som är svåra att hitta på egen hand. Han ger dig en personlig guidning med hjärta och charm till museer, restauranger och kultur, men tipsar också om praktiska detaljer som förslag på trevliga hotell och hyrlägenheter och om hur du tar sig runt med cykel eller buss.Det här är den andra omarbetade upplagen av den storsäljande Palma Walks. Nytt för den här upplagan är två ytterligare promenader i bergen runt Palma, som kan bli en skön avkoppling innan man besöker någon av de små barerna, krogarna eller shoppingen som Johan Lewenhaupt rekommenderar.

Det pulserande området har en härlig bohemiskt känsla med flera trevliga butiker, caféer, restauranger och en utmärkt marknad. Palma på Mallorca är mer än en katedral, badstränder och turistkrogar. Med sitt enorma utbud har staden kommit att kallas Mini-Barcelona och det finns mycket att upptäcka här.

Ca 8 km österut hittar man Playa de Palma (läs mer i guide om Playa de Palma ) och ca 8 km åt sydväst hittar man flera stränder i Cala Mayor och Illetas (läs mer i guide om Cala Mayor & Illetas ). Shopping på Mallorca. Mallorca bjuder på utmärkta shoppingmöjligheter.

RELATERADE BÖKOR