Kalifornien : nationalparker, stränder, filmer, surfing, restauranger, turer, temaparker

Kalifornien : nationalparker, stränder, filmer, surfing, restauranger, turer, temaparker - Monica Nilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Monica Nilsson
DIMENSIONERA
10,56 MB
FILNAMN
Kalifornien : nationalparker, stränder, filmer, surfing, restauranger, turer, temaparker.pdf
ISBN
2635337890934

BESKRIVNING

Kalifornien har fantastiska upplevelser att erbjuda resenären. Omfattande texter täcker allt från historia och kultur till shopping och nöjesliv, och detaljerade översiktskartor och perspektivteckningar visar viktiga detaljer och gör det lätt att hitta och planera sin resa. Här finns förslag på tematiska rundturer och spännande utflykter, liksom ett pålitligt urval hotell, restauranger och butiker. Med sina många färgbilder, kartor och teckningar är detta en oumbärlig guide och en garanti för en lyckad resa till Kalifornien.

Det finns även en hel del vattenaktiviteter, som till exempel surfing och vattenskidor. Rundturer i Kalifornien, saker att göra i Kalifornien, aktiviteter och turistattraktioner i Kalifornien. Bläddra och boka rekommenderade saker att göra och se i Kalifornien och populära rundturer i Kalifornien från Viator. Kalifornien : nationalparker, stränder, filmer, surfing, restauranger, turer, temaparker Författare Monica Nilsson Förlag Streiffert Utgivningsår 2006 Omfång 630 sidor Bandtyp Häftad Mått 134 x 222 mm Ryggbredd 31 mm Vikt 916 g Språk ISBN: 9789178864126.

| Adlibris Första Klass Reseguider presenterar all information visuellt. Sevärdheter, museer och konstgallerier, liksom kända restauranger, hotell och affärer visas i bild i direkt anslutning till beskrivande text. 2006, Häftad.

RELATERADE BÖKOR