PULS Geografi 4-6 Sverige Lärarbok, tredje upplagan

PULS Geografi 4-6 Sverige Lärarbok, tredje upplagan - Katarina Olsson, Ingrid Åsgård | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Olsson, Ingrid Åsgård
DIMENSIONERA
7,52 MB
FILNAMN
PULS Geografi 4-6 Sverige Lärarbok, tredje upplagan.pdf
ISBN
9356997508979

BESKRIVNING

PULS Geografi Sverige börjar med en beskrivning av vår jord och hur den har förändrats under sin långa historia. Sedan följer kapitel som handlar om naturgeografi, kartor, om att bo i Sverige och Sveriges natur. Boken handlar också om hur vi människor använder och påverkar naturen och varför det är viktigt att återanvända och återvinna. I varje kapitel finns ett fördjupningsuppslag. Sista delen av boken handlar om Sveriges landskap.PULS 46 är ett komplett paket för undervisning i NO, SO och Teknik.Se även PULS Geografi 4-6 Norden och PULS Geografi 4-6 Europa.ArbetsbokArbetsboken i A4-format innehåller uppgifter som eleverna kan arbeta med på egen hand. Uppgifterna är kopplade till grundbokens innehåll och syftar till att utmana elevernas tänkande. Arbetsboken innehåller: * Vad är geografi?* Vår jord* Jordytan förändras* Vi bor i Sverige* Sveriges natur* Återanvändning* Arbeta med svenska landskapKostnadsfritt extramaterialPULS Geografi fortsätter på webben! Här finns extramaterial med elevövningar och facit.DigitalbokPULS Geografi digitalböcker innehåller inlästa texter. Till digitalböckerna finns också filmer som förklarar begrepp och skeenden, bildspel och bildtexter. Efter varje avsnitt finns kunskapskoll med frågor samt interaktiva kartövningar.Prova gratis!Gå in på nok.se/prova så får du en prova på-kod. Den ger möjlighet att själva utforska någon av PULS digitalböcker gratis under 14 dagar.Lärarboken Inspiration, fakta och handledningLärarboken är helt central och består av flera delar. Vår önskan är att de både ska vara ett stöd i vardagen och ge inspiration till dig som pedagog.Till varje uppslag i elevens grundbok får du en mängd tips i lärarboken. Här finns diskussionsfrågor, mer fakta och förslag på uppgifter kopplat till innehållet. Till den del uppgifter finns också kopieringsunderlag. Tanken är att göra arbetet med grundböckerna lätt och omväxlande. Öppna lärarboken och börja undervisa!Studiestöd på modersmålTill PULS Geografi 46 finns det studiestöd på modersmål som riktar sig till nyanlända elever och elever som endast har nybörjarkunskaper i svenska. Det består av en studiehandledning i ljudboksform kopplat läromedlet. Studiestödet är på elevens modersmål och hjälper eleven tillgodogöra sig lärobokens innehåll. För mer information se Inläsningstjänst.

Arbetsboken i A4-format innehåller uppgifter som eleverna kan arbeta med på egen hand. Uppgifterna är kopplade till grundbokens innehåll och syftar till att utmana elevernas tänkande. Pris: 259 kr.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris PULS Geografi 4-6 Sverige Lärarbok, tredje upplagan (Häftad, 2012) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Lärarbok, tredje upplagan Utkom 4 januari 2013 Isbn.

RELATERADE BÖKOR